Sunday, December 12, 2010

Dupdapdupdap

Bila lah result PMR nak keluar?

You ni kan, buat ai dupdapdupdap tunggu you tahu..? Bila you nak keluar ni...boleh tak ai nak mintak you keluar pada 24hb dec 2010? sebab haritu ai pegi sekolah then tanya orang kat pejabat tu bila resut PMR keluar dia cakap sebelum Krismas. tapi tak tahu lah. So, ai nak suruh you keluar 24hb dec ke atas  sebab time tu ai dah ada kat rumah. Kalau 25dec keluar macam tak logik sangat kan sebab Krismas. Hari sebelum 24 dec tu ai dengan family takde. Kitorang pegi holiday selama beberapa hari.:) That's why ai nak you keluar pada 24 dec 2010.ya sayangg..Kalau you keluar time ai tak balik holiday lagi, siap you!

Okay sudah sudah. menggedik pulak.

Okay aku akan pegi holiday kat Jakarta (excited gilagila) and balik rasanya 23 dec. So aku harap sangatsangat result keluar lepas aku balik tu sebab aku nak amik result tu lah. ayah aku cakap "alah takpe lah kalau result keluar time kita kat endon pun, nanti balik pegi lah amik kat sekolah". Tapi aku taknak lah macam tu sebab aku nak menghadiri hari yang semua budak form 3 tengah gelabah mak ayam dupdapdupdap nak amik result PMR. Aku nak jugak rasa dupdapdupdap kat sekolah tunggu result, aku nak jugak tengok muka orang tengah gelabah nak amik result, aku nak jugak peluk cikgu lepas dapat result, aku nak jugak peluk mama lepas dapat result, aku nak jugak peluk kawankawan (bye korang:( ), dan, apa lagi eh? ha tak kisah la, yang pasti, aku nak ada kat sekolah time hari result keluar. 

Wahai keputusan PMR, keluar lah time aku boleh datang ya. Amin.

Sumber gambar: Google

4 comments:

nikaliaaqistina :) said...

ajlaa ! diorang ckp rsult kluar 23 ! D:

Nuraj said...

hah???alaaaa siape yg cakap aliaa? huaaa tolong lah jangan..=(

nikaliaaqistina :) said...

mmg rmi gila lah yg ckp. dorang kata dh official :(

Nuraj said...

seriously?? tp kte tnya dkt pejabat....hmm=(