Wednesday, November 24, 2010

At Last...

I found my closure!

Okay aku ada suka eh minat jap admire sorang budak ni. dan dia tak tahu pun, dan kalau boleh memang aku tak nak dia tahu pun, kalau dia pun suka aku jugak tak pe lah, hehe.

Actually closure tu takde pape pun (maybe bagi orang lain) tapi aku rasa time tu macam nak sangat sangat ada closure between me and him. because i know, i won't have chances to meet him again, because, i'm moving. aku nak pindah dah so susah la nak terserempak dengan dia. dengan muka innocent dia dan dengan kening unik dia.hehe

Hari hari kitorang cuma ada eye contact sahaja. tak pernah bercakap. senyum tu pernah la jugak.hehe tapi aku cuma admire dia dari jauh je sebab aku tak berani nak confess kat dia. (tak nak lah jadi perigi mencari timba!haha)

tapi sekarang ni aku dah nak pindah and minggu terakhir aku datang sekolah memang aku berharap sangat dapat cari closure aku..(haha ntah pape je). tapi, aku tak jumpa. last day aku datang sekolah (cikgu dah cakap tak payah datang tapi aku nak jugak sebab nak cari closure aku,heheh poyo) pun dia tak datang. aku tak jumpa, tak terserempak pun dengan dia. time tu rasa macam...HUAAAAAAAA!!! tapi nasib baik lah ada my best best best friend(okay ada 3 kali best sebab dia memang best):)
okay last last time balik saya jumpa dia(!) dan dia buat sesuatu yang membuatkan aku rasa happy gila sebab dah jumpa closure yang aku cari(ceh poyo) rasanya tak perlu kot aku cerita apa closure aku tapi cukup untuk aku nyatakan di sini, I FOUND MY CLOSURE AND I'M HAPPY(REALLY REALLY HAPPY) WITH IT! yeay!! terima kasih kepada encik sebab buat aku happy=)

p/s : perasan tak aku guna 'aku' dalam entri kali ni. sebab...ntah la rasanya guna 'aku' better kot(kan?) sebab ntah, fikir sendiri.:) and aku rasa TER-gedik pulak tulis pasal ni=)

2 comments:

nikaliaaqistina :) said...

i know *cough* who's that person is *cough* :p

Nuraj said...

ehem ehem senyap senyap sudah.eh? awk tau ke aliaa?