Friday, December 17, 2010

Jakarta ♥ ♥

Selamat pagi =D

Okay harini saya dah tak frust menonggeng lagi sebab tak dapat datang amik result pada 23hb dec ni. sebab saya dah boleh terima kenyataan(ceh poyo). kawan baik saya cakap "mesti ada hikmahnya" . lepas fikir fikir balik, betul jugak.

So harini (sebenarnya semalam lagi dah) saya dah excited balik nak pegi Jakarta dengan family. hehe yes! akhirnya, dapat jugak kitorang pegi holiday kat oversea(walaupun dekat je) satu family. okay bersyukur cepat, Alhamdulillah.

Okay so this is my first time naik aeroplane, my first time buat passport, my first time pegi oversea, my first time belajar duit rupiah, my first time banyak lagi.

2 comments:

nhn said...

jangan jadik bibik endon sudah XP

Nuraj said...

haha ada sorg hamba Allah ni suruh kte cari bibik kat sana haha