Tuesday, January 4, 2011

Am I too Sensitive?

cehh poyo je title.

Hmm tiba tiba terasa dengan seorang classmate saya pulak hari ni. bukan lah nak emo lebih lebih tapi hari ni, dengan classmate yang saya baru kenal dengan dia, i mean, i know him before but bila dah jd classmate lain lah kan. so saya duduk di sebelah cik olyn, pastu encik S (saya bahasakan diri dia encik S ya) main apa tah baling baling pensel. pastu cik olyn ni pulak amik pensel tu taknak bagi kat encik S. so encik S dengan cik olyn ni pun mulakan lah drama di pagi hari kat kelas 4A. diorang ni buat drama depan saya so, saya pun dengan selamba nya, cakap "cik olyn ni sebenarnya nak manja manja dengan kau, encik S.." pastu encik S ni boleh pulak dia cakap " ee aku lempang jugak kang" siap hayun buku lagi konon nak lempang saya. tapi dia buat tu sambil gelak gelak lah. saya nak tanya, ermm keterlaluan ke saya cakap macamtu kat encik S? saya memang agak terasa lah bila dia cakap macamtu kat saya. ya, saya tahu dia gurau (kot) tapi saya terasa. sebab rasanya selama ni kalau gurau dengan budak laki pun rasanya diorang tak pulak cakap camtu kat saya?eh jangan salah sangka yang saya suka kat dia pulak eh. tak pun.

rasa macam cara encik S tu cakap kasar sikit kot.

ke, saya ni ha yang terlalu sensitif? hmm

 my laling chocolate indulgence secret recipe. sedapnya awak ni. =)

8 comments:

nikaliaaqistina :) said...

ajlaa, kte thu siapa yg awk mksudkan :)

dia tu mmg, x keterlaluan klu awk terasa sbb dia gurau kadang2 agak kasar. more over, dia mmg makhluk yg agak pelik -.-" kadang2 ada gurauan dia yg lg kasar drpd tu. tp sbnrnya, dia.. haih susah la nk ckp. dia bbb-baaa-baaaik o__O haha. dont worry k, dia main2 je la tu kot :D


chop, apsl kte pegi backup dia ni ? =_______=

Nuraj said...

haha okay, thanks for your advice.

eh?awak tahu ke? rasanya time tu kte dgn dayah and olyn je kot. awk nampak eh aliaa?hehe

nikaliaaqistina :) said...

kte x nmpk , tp firasat kte mengatakan tu dia. lagi2 bila awk letak encik S kan . hehehe :B

Nuraj said...

serius? okay,tapi kte nak tahu betul ke sama orang yg kte maksudkan dgn orang yg awk maksudkan.hmm S, huruf laaaaast skali I. hehe sama tak? :P

nikaliaaqistina :) said...

eh dia akhir dgn Y kn ? S_ _ _ _ Y kn ? heehee

nhn said...

haah haah.ajlaa ni,kalau orang salah eja nama dia,kecik ati.dia pulak salah eja nama orang.huahua.oh ye,fyi,aliaa,encik s telah membuatkan ajlaa hilang kesopansantunan beliau selama 10 saat.

Nuraj said...

nhn , awk kte tak salah eja nama die lah. kan nama die ada 2 perkataan, kte ckp yg last tu lah huruf I..awk tak igt ke nama dia?

oh lupakan bab hilang kesopansantunan tu!hehe

Nuraj said...

nhn , awk kte tak salah eja nama die lah. kan nama die ada 2 perkataan, kte ckp yg last tu lah huruf I..awk tak igt ke nama dia?

oh lupakan bab hilang kesopansantunan tu!hehe