Monday, February 21, 2011

saya tak dapat

assalamualaikum. tak jawab dosa. :D

saya baru je check out semakan tawaran ke sbp yang second intake. okay saya tak dapat. hmm apa saya rasa eh? ntah saya tak rasa apa-apa. time die cakap, saya tak ditawarkan ke sbp, saya boleh sengih-sengih lagi depan laptop ni,haha. so, rasanya dah ditakdirkan saya kena sambung je belajar kt sec 4 KD ni. life must go on kan?hehe. but still, saya sedih tak dapat nak belajar kat sekolah yang sama dengan si debab and si montel saya. :( it's okay, kita boleh jumpa lagi kan kan? boleh hang out lagi, kan kan kan?

tapi takpelah, saya still dapat duduk bawah ketiak mama saya!



so, korang dah pegi tengok, korang dapat ke tak? boleh terus pegi  SINI. semoga berjaya! :)

2 comments:

NHN said...

eh,muke die bujur mcm awak.gulp.

Nuraj said...

haha die tu kawan kite lah, :P