Tuesday, October 25, 2011

memorable things

assalamualaikum ,


Alhamdulillah,terima kasih Ya Allah sebab beri kesempatan kepada tiga sahabat ini untuk berjumpa sekali lagi.

Seronok sangat dapat jumpa my gudibabs semalam. nasib baik plan menjadi oh,kalau tak, si dayah ni mesti duk cakap 'jangan kau mungkiri janji manismu lagi' haha. sampai je kat rumah nurie,pukul 10 lebih. terus dipeluk oleh dua makhluk debab kesayangan. sesak nafas kejap dibuatnya tapi demi gudibabs tersebut,its okaaay ;) lepas peluk muahmuah taknak lepas,kitorang sembang sikit sikit je dulu sebab cik jolina montel aka cikgu garang memulakan sesi pembelajaran.kitorang study chemistry. banyak yang diorang ajar saya tadi. diorang takde pun mention 'eh,yang ni pun awak tak tahu ke?' kat saya. no,takde langsung. apa yang saya tak faham diorang terus terangkan. oh,bersyukurnya saya dapat sahabat macam mereka,ya Allah.

sambil belajar,biasa lah,perempuan kan kalau tak gosipan tak sah laah.haha. cerita pasal si A lah, pastu si B jadi macamni sebab si A lah ape lah.haihh macam macam. kurang pahala cerita pasal orang time tu,haha. then dayah bagi hadiah ni!

nanti kte tukar battery dia eh?bagi dia keluar lampu dan bunyi :P thanks dayah <3

waktu pukul berapa tah,kul 12 lebih camtu dah hujan. lebat gila pulak tuu, 'ee macamana nak gi makan nii? lapaaar'haha.makhluk comel mana tah yang tak sabar nak lunch tu.haha

lepas hujan dah reda sikit, kitorang keluar pegi restoran nasi arab. sedap woo





lepas kekenyangan,pegi kaunter bayar.then tauke tu tanya kitorang ,ingatkan kitorang ni budak politeknik ke apa.pastu lagi sekali,ingat kitorang form 5.siap good luck lagi dah untuk spm.haha,then keluar restoran,masuk mydin mart pulak.


kejakunan sebentar.


my peberet ice cream. ice cream pelangi ;)

kuat jodoh.dapat jugak jumpa farah comel.


berada di taman yang err banyak semut api!

menyendol lepas jalan jauh-jauh

thank you nurieshah.


conclusion, kitorang study time pagi tu je,heheh.lepas tu meluangkan masa bersama-sama.haha

thank you semua :')

p/s : gambar selebihnya boleh tengok di facebook dayah dan boleh baca entry beliau di merahcampurbiru.blogspot.com

2 comments:

YoHyuKiShi said...

bestnye..datangla sini lagi...

Ajlaa said...

haha mesti lah kte nk datang sana lagii :D