Thursday, October 27, 2011

hot era . fm

caller : hello, si A ade?
saya : huh? si A? salah nombor ni.
caller : apa pulak salah, si A bagi nombor ni pada saya,macamana boleh salah pulak?
saya : err saya tak tahu,salah nombor lah.
caller : *nada marah* eh takde,baik bagi saya cakap dengan si A.dia hutang dengan saya, and dia bagi nombor ni dia cakap ni nombor dia.
saya : takde laah,salah nombor. *terus off phone*

caller : hello! saya nak cakap dengan si A! awk ni isteri dia ke?bagi saya cakap dengan dia laah
saya : kan saya dah cakap, ni bukan si A lah. awak salah nombor! *off phone*

caller : *suara rendah sikit* hello,ni siapa sebenarnya?
saya : ni bukan si A.
caller : okay okay,awak ade tak kawan ke sesiapa nama si A?
saya : kawan sekolah nama si A adelah.
caller : oh awak budak sekolah?
saya : iye laaah -_-
caller : oh sorry sorry. saya salah nombor lah ni,maaf ya.
saya : hah ye lah.

caller : hello, boleh cakap dengan ajlaa?
saya : siapa ni??
caller : saya dari 'hot era fm' . anda terkenaaaa panggilan hangiiit! *ada dengar suara orang lain gelak gelak kat belakang*
saya : siapa niiii?
caller : hahahaa bye!

manusia mana laah kenakan aku nihh. haha dah lah baru bangun tidur time angkat phone tu.tiba-tiba macam kena marah konon tolong cover si A lah. haihh sabor jelah. seriously, takut + nak nangis jugak lah bila caller tu tetiba macam nak marah sebab dia nak kutip hutang. lepas tu taknak bagitahu pulak tu dia siapa. -_-

sampai sekarang saya belum tahu siapa punya kerja lah tuu.  

8 comments:

YoHyuKiShi said...

wow kene prank call time bangun tido...gempak tu

nadiah said...

saye lah tu :P

nadiah said...

saye lah tu :P

nadiah said...

sayalah tuu :P

i'm Sarah-chan said...

kesian ajlaa~
haha.. lwk jugak..

Ajlaa said...

farah : memang lah.baru bangun tidur terus kena marah.haha
nadiah : awk main main ke ape ni?haha
sarah : tu laah. kesian kaan :P

Gadis Berkaca Mata said...

terkena 'pangilan hangit' pepagi bute la ni..

Ajlaa said...

gadis berkaca mata : haha bukan pagi,time tu tidur petang jap.hehe