Saturday, February 11, 2012

sambutan Maulidur Rasul

assalamualaikum :)

made by : ajlaa,nadiah,izyan,nana,cikgu farrasya,cikgu fatimah

TADAAAAA !! heheh lawa tak sepanduk yang kitorang buat?hihi

rumah hang tuah la yang paling lambat start time tu. nasib baik sempat siap. straight tiga hari stayback kat sekolah,balik pukul 6 lebih. penat gila woo ~ taknak dah laa stay macamtuu

tapi best gila buat banner tu oh,haha. cikgu cikgu sporting. pastu bila bebudak junior lalu, diorang cakap lawa, lagi ah semangat en.haha

Alhamdulillah, hang tuah menang tempat ketiga. okay laah. TAPI ENNN kalau ikut kan markah sepanduk ni sahaja, kitorang boleh dapat no 2 kot. and beza markah dengan yang johan hanya 3 markah okay.haha tapi juri amik markah berdasarkan sepanduk satu, pastu kehadiran ahli,kekemasan time perarakan tu, ape semua. so ketiga lah kitorang dapat,haha.

intan sofea. =)

 hang lekir (jingga) - johan

hang lekiu (biru) - naib johan

HANG TUAH (kuning) - ketiga

hang jebat (merah) - keempat 

hang kasturi (hijau) - kelima

ramai yang tak upload lagi gambar haritu. yang di atas ni je ada.haha

1 comment:

Nureinaa said...

Cantiknya Hang Lekir punya~ :) Hai Ajlaaaaa.